REUNIÓ DEL PLENARI

   

El dimecres a la tarda es va reunir el Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya en una nova sessió de treball.

 

En aquesta ocasió van tractar temes relacionats amb la propera assemblea del CEC que se celebrarà a finals del mes de març.

 

A més de la presentació d’informes de les diferents àrees i departaments del CEC, es van tractar alguns temes relacionats amb el calendari d’activitats d’aquest any.

 

Entre les qüestions tractades, destaca la proposta de realitzar al mes de juny una activitat especial dirigida als pastors i líders de les esglésies del CEC. L’objectiu principal serà reflexionar i aprofundir en la manera de fer-nos visibles a la societat com a Comunitat Protestant.

 

Tot i que es continua treballant en el programa de la jornada, podem avançar alguns dels continguts que recollirà. D’una banda es pretén donar a conèixer iniciatives dutes a terme a casa nostra a fi de desenvolupar accions missioneres concretes. També es dedicarà una part del temps a aclarir dubtes i donar resposta a tot un seguit de qüestions que han sorgit en relació a les normatives urbanístiques promogudes pels ajuntaments catalans. Està previst, a més, donar una extensa informació sobre el VII Congreso Evangélico, que se celebrarà a Barcelona del 6 al 9 de desembre d’aquest any, i establir quin serà el paper de les esglésies catalanes en relació a aquest esdeveniment.

 

CEC – 09/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats