RECOLLIDA DE SIGNATURES A SARAGOSSA

   

En les darreres setmanes han sorgit diverses informacions al voltant de la situació que està patint la Iglesia Evangélica Betel en Aragón, que pertany a les Assemblees de Déu.

 

La polèmica va començar quan van ser informats de la propera demolició de l’antiga estació El Portillo de Renfe. Aquest és el lloc on des de l’any 2004 es reuneix aquesta església degut a la manca d’espai que patien en el seu anterior local.

 

En el moment de signar el contracte de lloguer d’aquest espai, l’església va rebre el compromís de l’Alcaldia de facilitar-los un terreny per a construir un nou temple, a fi de que, en el moment d’haver de deixar l’actual ubicació, es poguessin traslladar al nou local.

 

En aquests moments es troben que el dia 28 de febrer hauran de deixar les instal·lacions que ara mateix utilitzen sense que, per part de l’Ajuntament, hagi estat possible aconseguir el terreny promès i, per tant, no disposen d’un lloc a on traslladar-se.

 

Per aquest motiu, han iniciat una campanya de recollida de signatures a fi que l’Ajuntament de Saragossa els concedeixi el terreny promès i poder, així, resoldre la situació creada. El CEC ha donat suport a la iniciativa de FEREDE i ha enviat a totes les esglésies de Catalunya els formularis per fer arribar la queixa a l’Ajuntament.

 

CEC – 09/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats