EL CEC COL·LABORA AMB EL VII CONGRESO EVANGÉLICO

 

El VII Congreso Evangélico ja està en marxa. Un congrés patrocinat per FEREDE que se celebrarà del 6 al 9 de desembre de 2007 al Palau de Congressos de Barcelona.

 

El Consell Evangèlic de Catalunya col·labora de manera activa en la organització d’aquesta trobada que aplegarà germans i germanes vinguts de totes els racons de l’Estat i que espera ser un referent per a definir les estratègies a seguir en la proclamació de l’Evangeli en el segle XXI.

 

Dins el marc d’aquesta col·laboració, s’ha establert la cessió d’un espai a fi de poder habilitar la oficina tècnica del Congreso en les instal·lacions que el CEC ocupa en l’actualitat. Des d’aquesta oficina es realitzaran les tasques de coordinació de la logística pròpia del Congreso i s’atendran altres qüestions administratives.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats