BONA ACOLLIDA DEL DARRER “NÉIXER DE NOU”

 

El darrer programa de Néixer de Nou, emès el dia 28 de gener pel canal 33, tenia per títol ‘Vida amb propòsit’. En ell es va presentar aquest conegut llibre de Rick Warren, destacant-ne alguns dels seus continguts.

 

Es va oferir l’enviament gratuït d’alguns exemplars a les primeres persones que contactessin amb el telèfon del programa. La resposta va ser extraordinària i aquesta setmana ja han estat enviats tots els exemplar sol·licitats.

 

El 30 de novembre de 1991 s’emetia per primera vegada aquest programa, després de nou anys de fer gestions per aconseguir-ho. Des d’aleshores, cada darrer diumenge de mes hi ha una nova oportunitat de retrobar-se amb els seus continguts.

 

Tot aquest esforç és possible gràcies a la tasca dels seus responsables i dels centenars de voluntaris que al llarg d’aquests anys han col·laborat davant i darrera de la càmera.

 

CEC – 09/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats