TROBADA DE PASTORS A BADALONA

 

És molta la preocupació en el si de les esglésies evangèliques a Badalona per la nova normativa de llocs de culte que ha aprovat l’Ajuntament d’aquella ciutat.

 

Des de fa mesos, l’Àrea de Relacions Institucionals i Comunicació del CEC, mitjançant el GTER (Grup de Treball Estable de Religions), ha realitzat nombroses gestions relacionades amb aquesta qüestió. S’han reunit amb els tècnics de l’Ajuntament en diferents ocasions per a intentar adequar en la mesura del possible aquesta normativa a les necessitats de les comunitats presents a Badalona.

 

Per aquest motiu, i atès la incertesa generada, el CEC ha convocat una reunió amb tots els pastors de les esglésies de la ciutat. L’objectiu principal és informar-los de les gestions realitzades, donar pautes a seguir davant les situacions que es puguin produir i coordinar el treball conjunt del col·lectiu de pastors de la ciutat davant l’Administració.

 

CEC – 26/01/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats