TROBADA AMB PHILIP YANCEY

   

Com ja havíem anunciat, la setmana passada va ser entre nosaltres Philip Yancey, periodista i escriptor nord-americà. Dins de les activitats programades, dissabte al matí es va reunir amb els pastors i líders de les esglésies evangèliques catalanes.

 

Yancey va presentar el seu nou llibre sobre la pregària. Va explicar  els diversos temes que aborda el llibre; tots ells -segons va comentar- fruit de la pròpia experiència i d’anys de reflexió. Va convidar els assistents a tenir una veritable vida de pregària i a descobrir el poder que es mou quan el poble de Déu prega.

 

Després de la seva exposició va haver oportunitat per a un breu temps de col·loqui on es va poder aprofundir en alguns dels aspectes presentats en la conferència.

 

 

Aquesta activitat clou les celebracions del 25è aniversari del CEC i, al mateix temps, endega una nova etapa en que des del Departament de Cultura del CEC es volen impulsar les activitats culturals en el si de les nostres comunitats (conferències, presentacions de llibres, exposicions…).

 

A mesura que aquestes activitats es vagin produint en donarem la informació més detallada.

 

CEC – 26/01/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats