SESSIÓ DEL CET-RECICLATGE

 

Sota el títol de ‘Antropologia i Bioètica’, el CET-Catalunya (Centre d’Estudis Teológics-Catalunya) organitza una nova sessió de reciclatge especialment adreçada a pastors i líders.

 

El professor serà Francesc Torralba, Doctor en Filosofia i Teologia, a més de professor titular de la Universitat Ramon Llull, responsable acadèmic de la càtedra Ramon Llull Blanquerna, així com professor i investigador de l’Institut Borja de Bioètica.

 

La jornada serà el proper 29 de gener, de 10 a 17:30 hores (amb una pausa per dinar), a les dependències de la Primera Església Baptista de Sabadell (c/Doménech i Montaner, 40 – Sabadell). El preu de la matrícula és de 20 euros.

 

Més informació i inscripcions, cet-catalunya@hotmail.com

 

CEC – 26/01/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats