NOVA ETAPA AL MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS

 

Des de la incorporació del nou responsable, Carlos Moya, el Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) ha començat una nova etapa en què es vol potenciar i recolzar de manera més directa el treball que es realitza als Centres Penitenciaris catalans.

 

En les darreres setmanes s’han coordinat diverses visites als Centres Penitenciaris per a participar en les activitats que allà es realitzen i donar suport als agents pastorals.

 

Tot això coincideix amb un moment en que s’ha arribat a un acord amb el Departament de Justícia per l’inici d’activitats del pastor penitenciari. Una nova figura que serà el responsable de realitzar l’atenció religiosa a les presons juntament amb els equips de col·laboradors d’assistència religiosa. El procés d’implementació dels nous pastors penitenciaris a les diferents demarcacions catalanes i l’adaptació al nou plantejament de treball durarà dos anys.

 

En aquests moments, un grup de més de 60 persones realitzen setmanalment tasques de voluntariat penitenciari als diferents Centres Penitenciaris de Catalunya. Malgrat tot, el MEP fa una crida a tots aquells que vulguin incorporar-se a aquest ministeri i recolzar els equips existents.

 

CEC – 26/01/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats