DARRERES ACCIONS DE L’OBSERVATORI DE LA LLIBERTAT RELIGIOSA

 

Aquest Departament, creat l’any 2004, treballa en la coordinació i promoció d’accions en defensa de la llibertat religiosa a casa nostra. Les darreres accions han estat les següents:  

 

Octubre 2006:

Recurs presentat a l’Ajuntament de Badalona fent les al·legacions oportunes en relació a  l’avantprojecte de l’Ordenança Municipal d’Edificació mitjançant modificació de les Ordenances Metropolitanes d’Edificació i Rehabilitació, que afecta l’obertura de nous locals de culte així com la realització d’obres en els actuals llocs de culte.

 

Desembre 2006:

Carta dirigida a la Secretaría de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, donant suport a Radio Encuentro en el seu contenciós amb la Administració i demanant un tracte igualitari amb la resta de concessions administratives de ràdio FM a les confessions religioses.

 

Desembre 2006:

Gestions diverses amb la Direcció del centre de TVE a Sant Cugat reclamant la retransmissió en directe del programa de Nadal que “Buenas Noticias”, el programa evangèlic de la 2, emetia des de Madrid.

 

En no aconseguir evitar la desconnexió es va dirigir una carta al Director de TVE a Sant Cugat, Sr. Joan Tapia, expressant el malestar del CEC per aquest fet i demanant que el programa s’emetés en diferit durant les dates nadalenques.

 

Carta al Defensor del Teleespectador, fent-li arribar la nostra queixa per no haver-se vist el programa de Nadal de “Buenas Noticias” a Catalunya.

 

Gener 2007:

Seguiment de les gestions i correspondència amb TVE Sant Cugat.

 

Més informació, www.consellevangelic.cat/comunica_llibert.htm

  

CEC – 26/01/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats