NOVES PUBLICACIONS EN CATALÀ

Aquesta setmana han arribat els primers exemplars impresos de dues noves publicacions en català editades pel Consell Evangèlic de Catalunya, amb el suport de la Direcció General d’Afers Religiosos.

“Lo Nou Testament” és una edició facsímil del Nou Testament en català
traduït per Josep Melcior Prat i Colom i publicat l’any 1832 a Londres. Cal destacar que fou publicat un any abans de “L’Oda a la Pàtria” de Bonaventura Carles Aribau, niu de la Renaixença Catalana.

“Protestantisme en 100 paraules” és l’edició catalana del llibre, del mateix títol, publicat l’any 2005 pel Consejo Evangélico de Madrid. El llibre dóna una àmplia visió de la realitat protestant, a més de nombrosos referents a la seva trajectòria històrica.

El Departament de Publicacions ha coordinat aquestes edicions. Des de la seva creació, l’any 2004,  treballa en l’edició i difusió de llibres que ajudin a fer-nos més visibles a la nostra societat.

El proper mes de març està previst tenir l’acte de presentació de tots dos llibres que, a  més, seran distribuïts gratuïtament a totes les biblioteques catalanes.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats