REUNIÓ AMB LA DIRECTORA GENERAL D’AFERS RELIGIOSOS

   

La senyora Montserrat Coll va ser nomenada Directora General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya fa unes setmanes. Ja havia ocupat aquest càrrec en la primera etapa del govern tripartit fins que la sortida d’ERC del govern va obligar al seu relleu. Després de la seva incorporació al càrrec, aquesta setmana s’ha reunit amb representants del Consell Evangèlic de Catalunya per reprendre les converses mantingudes en la seva anterior etapa com a responsable d’aquesta Direcció.

 

La reunió va ser qualificada de molt positiva pels assistents. Es va avançar en el desenvolupament del conveni signat entre aquesta Direcció i el CEC. Aquest conveni afecta a les diverses àrees de treball del CEC, com ara l’ara l’atenció espiritual als centres penitenciaris i hospitalaris, l’ensenyament de la religió evangèlica, el programa de televisió ‘Néixer de Nou’…

 

Es va parlar, a més, de qüestions d’actualitat que afecten a la Comunitat Protestant a Catalunya. Entre elles, destaca la situació generada a diversos ajuntaments catalans per l’aplicació de les noves normatives de locals de culte. Com ja hem vingut informant en aquesta revista, a diverses localitats catalanes ha estat necessari presentar recursos a les normatives aprovades pels ajuntaments. Per aquest motiu, es va demanar a la senyora Coll la seva intervenció a fi de resoldre aquesta situació.

 

Al final de la reunió tots els presents van manifestar el desig de continuar el diàleg i el treball conjunt.

 

CEC – 12/01/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats