PER LA PAU >> NEIX EL GRUP DE TREBALL “PAU, PERDÓ I RECONCILIACIÓ”

 

Recentment ha sorgit la iniciativa de la creació de l’equip de treball ‘Pau, Perdó i Reconciliació’. Un equip que, com el seu nom indica, vol treballar en tots aquells aspectes relacionats amb la cultura de la pau.  

 

Format per diverses persones representatives del protestantisme català, aquest grup va reunir-se per primera vegada fa unes setmanes. Per a aquesta primera trobada es va comptar amb la presència de Jean-Paul Lederach, professor de sociologia a l’Eastern Mennonite College de Harrisonburg (Virginia, Estats Units) i director del Servei Internacional de Conciliació del Comitè Central Menonita. És autor de diversos llibres sobre pau, mediació i transformació de conflictes i, a més, ha estat convidat a participar en els equips de mediació en diversos conflictes a nivell mundial.

 

El Comitè Organitzador del VII Congreso Evangélico s’ha fet ressò d’aquesta iniciativa i, per aquest motiu, l’equip de ‘Pau, Perdó i Reconciliació’ té previst presentar els seus treballs en el marc d’aquest congrés.

 

El recent atemptat d’ETA a Madrid ha tornat a posar en els titulars de tots els mitjans de comunicació la situació de conflicte existent. Per tant, ara més que mai, cal que l’Església Evangèlica a Catalunya doni un pas endavant i sigui un agent de conciliació. Amb aquesta vocació neix aquest grup de treball.

 

CEC – 12/01/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats