L’ALTRA CARA DEL MIRALL >> CARLES PUJOL

 

Aquest és el títol d’una breu secció del programa Néixer de Nou al Canal 33. Què pretén amb les seves reflexions breus? Fer pensar.

 

Es tenen clars dos eixos:

 

>> Respecte.

Sabem que no tothom estarà d’acord amb el que es diu. Tampoc es tracta de vendre res, ni de guanyar cap controvèrsia argumental. Per això, el respecte. Però el mateix no nega la comprensió de que, sigui quin sigui el nostre rerefons, tots tenim en comú unes mateixes necessitats anímiques i espirituals que mereixen atenció.

 

>> Convicció.

De que hi ha coses a dir. De que hi ha missatge a transmetre, malgrat molts no l’acceptin. I que és, per tant, un privilegi responsable fer-ho, tot cercant el benefici de qui ho vulgui rebre. Per exemple, l’Evangeli. Un bé que s’ignora, però que hi és, està a l’abast, ens cal, i segueix sent útil.

 

Pensar! Pas previ per, potser, buscar…

 

Carles Pujol és metge psicoanalista i col·laborador habitual del programa Néixer de Nou.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats