CULTE DE NADAL A TVE?

 

Ho havíem anunciat durant setmanes: el 22 de desembre a les 19:30 hores TVE emetia, per segon any consecutiu, un culte de Nadal. Però quan va arribar l’hora, el que vam poder seguir per ‘La 2’ va ser una tertúlia esportiva, seguida d’altres programes informatius.

 

Ja des de primera hora del matí havia ‘saltat l’alarma’ al veure que els diaris no anunciaven l’emissió del culte a Catalunya. Des d’aquell moment es van començar a fer gestions: primer amb el director del programa evangèlic ‘Buenas Noticias’ i més tard amb els responsables de TVE a Madrid.

 

Què havia passat? Segons la informació rebuda de TVE, el problema consistia en què cada divendres a les 19 hores alguns centres territorials (entre ells, el de Sant Cugat) desconnecten de l’emissió estatal per emetre programació pròpia. Hauria estat necessari que tots els centres territorials hagueren rebut la indicació de mantenir la connexió amb l’emissió estatal, cosa que no va succeir.

 

La Directora de ‘La 2’ va indicar que la única possibilitat era demanar a cada centre territorial una emissió en diferit del culte.

 

Des de l’oficina del CEC es van fer gestions al llarg de tot el dia amb els responsables de TVE a Sant Cugat. Es van mantenir converses amb el seu Director i amb la Directora de programes i, finalment, es va sol·licitar l’emissió en diferit del culte, dins del període nadalenc i en una franja d’audiència similar a la de l’emissió en directe. Malauradament totes aquestes gestions no van donar fruit i, malgrat tots els esforços, no ha estat possible veure el culte de Nadal a Catalunya.

 

CEC – 12/01/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats