ANIVERSARI D’INICIATIVES SOLIDÀRIES

L’any 2006 s’han celebrat els 10 anys de la professionalització d’Iniciatives Solidàries, entitat membre de Diaconia Catalana.

Per aquest motiu, el 20 de desembre es va organitzar un acte especial d’aniversari.
El lloc escollit va ser la sala d’actes de la Secretaria General de Joventut.

Al llarg de l’acte, amenitzat pel Trio Ad Limitum, es va fer un repàs de la història de l’entitat i dels diversos programes en els que s’està treballant. Es va agrair la tasca desenvolupada per tots els treballadors i voluntaris i, de manera especial, es va reconèixer la dedicació de l’Astrid Domènech i el David Becerra; ambdós vinculats a l’entitat des dels seus inicis. Els parlaments d’Antoni Comín -Diputat al Parlament de Catalunya- i d’Anna Cuatrecasas -Secretària per a l’Immigració- van completar el programa de la jornada.

Finalment, tots els assistents van ser obsequiats amb un record de la celebració.

Moltes felicitats!

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats