UNA JORNADA ESPECIAL

 

25 de novembre. Per fi havia arribat el dia de celebrar els 25 anys d’història del CEC i els 50 de la FEREDE. I, com deia el lema, fer-ho ‘per seguir avançant’ i sentint-nos ‘U en Crist’.

 

El Barcelona Teatre Musical va aplegar més de 1800 persones que van participar en un acte sobri i dinàmic en el que van tenir cabuda la lloança, el mim, els audiovisuals, la reflexió bíblica, diverses presentacions i una performance especial.

 

Benjamí Planes, President del CEC, iniciava l’acte i tot segui el Cor Gospel Barcelona participava i dirigia un temps de lloança al Senyor.

 

El DVD sobre la història del CEC va ser presentat per Guillem Correa, Secretari General del CEC, qui va recordar la importància de la visibilitat del poble evangèlic en tots els àmbits.

 

Tot seguit, va arribar la ‘sorpresa de la nit’; una performance titulada ‘Diversitat en la Unitat’. Diversos artistes van interpretar, des de les seves percepcions, el càntic ‘Majestat’, acompanyats per la lectura del text de 1a Corintis 12. Al final, tot els assistents es van unir a ells per a interpretar plegats aquest càntic.

 

Francesca Patiño, amb la seva càlida veu, va cantar dos temes que van donar pas a la participació de Mariano Blázquez, Secretari Executiu de la FEREDE, qui va presentar la trajectòria de la COMISIÓN DE DEFENSA-FEREDE en aquests 50 anys de vida.

 

El públic va vibrar amb la presència a l’escenari de Juan Ramón y Rocío. Ells van van afegir una nota de color a l’acte i, amb la seva música, van introduir l’actuació del mim Carlos Martínez.

 

El moment de reflexió va estar al càrrec de Pau Simarro, President del 7o Congreso Evangélico, qui va parlar sobre la unitat del poble de Déu i va emplaçar tothom a participar en el congrés del proper any.

 

De nou el Cor Gospel Barcelona va participar amb un càntic i finalment Daniel Rodríguez, Vicepresident de la FEREDE, va cloure l’acte amb unes paraules de gratitud i una pregària.

 

CEC – 15/12/06 

Noticias relacionadas:

  •   25 de novembre. Per fi havia arribat el dia de celebrar els 25 anys d’història del CEC i e ...

  • Els representants del CEC i la FEREDE. D'esquerra a dreta: Daniel Rodríguez - Vicepresident de ...

  • Els representants del CEC i la FEREDE. D'esquerra a dreta: Daniel Rodríguez - Vicepresident de ...

  •    Les Drassanes, el Palau de la Música, el pavelló de la Vall d’Hebron, l’edifici Jaume I de ...

  • MEMÒRIA D'UNA TROBADA Ja som al 2008! Des de fa un temps, la benvinguda de l'any està acompan ...

Els comentaris estan tancats