PUBLICADA LA NOVEL·LA “ENTRE FRONTERAS”

 

Ézaro publica en castellà la novel·la ‘Entre fronteras’ (Entre fronteiras) de l’autor gallec Xavier Alcalá. Aquesta novel·la és el primer llibre de la trilogia ‘Evanxélica memoria’ centrada en la narració de la història de la repressió de les comunitats evangèliques a Galícia.

 

La novel·la recull el període que va des del final del regnat d’Alfonso XIII, passant per la II República i detenint-se especialment en la Guerra Civil. Per a documentar-se, l’autor es va entrevistar amb diversos membres de la comunitat evangèlica a Galícia.

 

Aquesta novel·la, doncs, recull una part desconeguda de la nostra història recent. La trilogia es completa amb ‘En las catacumbas’ (Nas catacumbas) i ‘Una falsa luz’ (Unha falsa luz).

 

CEC – 15/12/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats