JORNADES SOBRE PLURALISME RELIGIÓS I CIUTAT

   

Des del passat 20 de novembre, la FEREDE està participant en les Jornades ‘Pluralismo religioso y ciudad’ que organitza la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i la Dirección General de Asuntos Religiosos del Ministerio de Justicia. En aquestes sessions hi participen representants de les confessions religioses de notori arrelament i representants dels municipis.

 

La segona d’aquestes sessions es va celebrar el dia 24 de novembre a l’Hospitalet amb la participació del vicepresident de la FEREDE, Daniel Rodríguez, en representació de la comunitat protestant.

 

El programa va incloure una taula rodona amb el títol ‘La visión de las confesiones religiosas’ on es van poder debatre temes relatius a les llicències d’obertura de llocs de culte, cessions de terrenys, us dels espais de culte, etc…

 

Aquestes jornades tenen un caràcter formatiu de manera que les federacions i associacions de municipis i províncies tinguin els coneixements i habilitats necessàries per a enfrontar els nou reptes que planteja l’exercici del dret fonamental de llibertat religiosa.

 

CEC – 15/12/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats