EL CEC A LA TAULA DE PARTICIPACIÓ SOCIAL

 

El CEC, mitjançant el Ministeri Evangèlic a Presons i amb la voluntat de fer visible i donar a conèixer l’abast del treball que es realitza a les presons, va ser present al Plenari de la Taula de Participació Social que es va celebrar al Centre d’Estudis Jurídics de Barcelona, el passat 12 de desembre.

 

La Taula de Participació Social treballa, des de fa tres anys, en un nou model de relació entre la Generalitat de Catalunya i les entitats col·laboradores i de voluntariat en l’àmbit penitenciari. Es tracta d’un plantejament pioner que permet la participació i el compromís de les entitats i del Departament de Justícia en un espai comú en el que l’objectiu és dur a terme accions concretes en benefici dels interns i internes del centres penitenciaris de Catalunya.

 

L’acte va ser inaugurat per la Consellera de Justícia, Montserrat Tura, i pel Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Sr. Albert Batlle. També van intervenir-hi les entitats que presentaven la seva candidatura a la renovació de l’equip de treball, entre les quals hi estava el CEC. Finalment es va procedir a l’elecció i constitució de la nova Taula de Participació Social.

 

CEC – 15/12/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats