DINAR DE NADAL DEL CEIC

 

Aprofitant les dates nadalenques, el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya prepara un dinar especial de Nadal. Serà el proper dissabte, 16 de desembre, a les 12:30 hores a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (C/Vilamarí, 76 – Barcelona).

El propòsit és tenir un temps de germanor amb els pastors de les esglésies no autòctones i celebrar junts el Nadal. Hi seran presents, a més, alguns membres del Plenari del CEC.

 

Abans de l’àpat es farà una presentació de la tasca que el CEIC està realitzant per tal d’afavorir la integració dels nouvinguts i fer que les esglésies catalanes siguin llocs de trobada, d’acolliment i d’integració.

 

Més informació, ceic@consellevangelic.cat o 93 424 10 20.

 

CEC – 15/12/06

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats