CEIC: EXCURSIÓ A TARRAGONA

 Els pastors i líders de les esglésies estrangeres de Catalunya es van reunir el dia 6 de novembre convocats pel Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC). El motiu, viatjar a Tarragona sota el lema: ‘Descobrint i estimant el teu nou país’.

 

La pluja persistent va acompanyar el grup de 40 persones que, amb molt bon ànim, van iniciar una jornada que els portaria a visitar la part històrica d’aquesta ciutat.

 

 

Al llarg de la dia, es va dedicar temps a conèixer diversos aspectes de la cultura catalana i, mitjançant jocs i endevinalles, aprendre més dels costums i tradicions de casa nostra. Totes aquestes accions tenen com a objectiu afavorir la integració dels nouvinguts i la seva relació amb les comunitats ja establertes a Catalunya.

 

A més, el viatge va suposar una oportunitat per enfortir els lligams fraternals entre tots els presents. 

 

CEC – 15/12/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats