NOVA WEB DEL CEC

   

Han estat molts mesos de treball i, per fi, podem anunciar que ja és aquí la nova web del Consell Evangèlic de Catalunya que es troba allotjada a l’adreça www.consellevangelic.cat.

 

D’aquesta manera, el CEC accedeix a una adreça .cat. Al mateix temps, tots els correus electrònics del CEC han estat modificats per adaptar-se al nou domini de manera que per posar-se en contacte amb la oficina o qualsevol departament només cal substituir el ‘@ce-catalunya.org’ pel nou ‘@consellevangelic.cat’. En qualsevol cas, les antigues adreces electròniques continuaran actives al llarg dels propers mesos per facilitar-ne l’accés.

 

Els continguts de la web han estat revisats i actualitzats per tal de donar una més acurada informació del CEC i del seu treball. També s’ha incorporat informació sobre la història del protestantisme i algunes dades estadístiques. D’altra banda, la web inclou accessos a altres planes i ofereix la possibilitat d’accedir al darrer número de l’Aportació Protestant o llegir la Bíblia on-line.

 

La nova web ha estat possible gràcies al treball del nostre germà Joan Miró qui, des de fa molts anys, és el responsable de tota l’àrea de noves tecnologies del CEC.

 

Des d’aquí us animem a visitar-la i fer-nos arribar qualsevol comentari que estimeu oportú. Podeu fer-ho mitjançant el formulari de contacte de la web o enviant un correu electrònic a comunicació@consellevangelic.cat

 

CEC – 01/12/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats