MOLTES GRÀCIES A TOTS!

 

Aquesta setmana la frase més repetida al CEC és ‘Moltes gràcies’. I això perquè són molts els motius de gratitud després de l’acte conjunt de celebració del 25è aniversari del CEC i 50è de la FEREDE.

 

En primer lloc, volem agrair la presència de tants germans i germanes que van aportar el seu caliu i participació en aquesta jornada. Els responsables del Barcelona Teatre Musical ens van indicar que en total ens vam reunir més de 1800 persones. Aquesta és una fita històrica doncs mai abans ens havíem aplegat tants germans per un acte de testimoniatge, superant el nombre de persones que es van reunir a Les Drassanes (Ara Jesucrist I), el Pavelló de la Vall d’Hebron (Ara Jesucrist II) o trobades posteriors.

 

La nostra gratitud, també, a tots els participants en l’acte; des dels músics (Cor Gospel Barcelona, Francesca Patiño i Juan Ramon y Rocío), Carlos Martínez, els  participants a la ‘Performance’, els diferents oradors, Comunicación 7 (que va fer la traducció simultània a  llenguatge de signes), veu en off, etc. Sense oblidar-nos de La Semilla de Trigo, responsable del programa infantil, i tot el seu equip de voluntaris.

 

Sens dubte, una part important de l’èxit de la jornada té a veure amb el treball d’aquells que estaven darrera de l’escenari; des dels tècnics de so i llum, als responsables de l’edició d’imatges i al personal d’escenari.

 

Els voluntaris també van ser part fonamental en el bon funcionament de l’acte. En total un grup d’uns 30 voluntaris procedents de diverses esglésies ens van ajudar en diferents tasques d’organització.

 

Però per arribar a aquest dia, s’han dedicat moltes hores de treball per part de la Comissió del 25è aniversari (responsable d’organitzar tots els actes de celebració) i de l’oficina tècnica del CEC. A tots ells, també la nostra gratitud.

 

I finalment, però mai en darrer lloc, la nostra més sincera gratitud al Senyor. Ell és qui ha fet, fa i farà possibles totes les coses. A Ell tot el nostre reconeixement.

 

CEC – 01/12/06

 

Noticias relacionadas:

  •    Les Drassanes, el Palau de la Música, el pavelló de la Vall d’Hebron, l’edifici Jaume I de ...

  •      S’apropa el 25 de novembre, dia en què celebrem el 25è aniversari del CEC i el 50è de la ...

  •      S’apropa el 25 de novembre, dia en què celebrem el 25è aniversari del CEC i el 50è de la ...

  •     S’apropa el 25 de novembre, dia en què celebrem el 25è aniversari del CEC i el 50è de la ...

  •   25 de novembre. Per fi havia arribat el dia de celebrar els 25 anys d’història del CEC i e ...

Els comentaris estan tancats