MILLORA DE L’ESTAT DE SALUT DE JOSÉ CARDONA

 

El nostre germà José Cardona va ser ingressat el dia 21 de novembre en un hospital de Madrid degut a una complicació en el seu estat de salut. El motiu de l’ingrés va ser una infecció en una cama que, degut a la seva diabetis, plantejaven una situació complicada.

 

Els cirurgians vasculars van descartar qualsevol intervenció quirúrgica i es va procedir a tractar-lo amb antibiòtics. L’evolució ha estat favorable i per tant aquesta setmana molt probablement serà donat d’alta per continuar el tractament al domicili.

 

José Cardona va néixer a Dènia l’any 1918 i durant els seus primers anys va estar vinculat a l’Església Baptista d’aquella localitat, de la que va ser pastor.

 

Més tard, entre els anys 1958 i 1995, va ser Secretari Executiu de la Comisión de Defensa (actual FEREDE), sent una peça clau en l’evolució favorable de les relacions entre el poble protestant i l’Estat espanyol.

 

El seu compromís i treball fa que sigui estimat i reconegut per tot el protestantisme espanyol, destacant la seva lluita en favor de la llibertat religiosa.

 

Des d’aquí ens unim a les pregàries de tots pel restabliment total del nostre germà.

 

CEC – 01/12/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats