FESTIVAL DE NADAL AL CENTRE OBERT MOISÈS

 

El Centre Obert Moisès, obra social de l’Església Evangèlica de Santa Coloma, ha organitzat una activitat especial per a celebrar l’arribada del Nadal. El teatre de l’Institut Puig Castellar (Av. Anselm de Riu, 10 – Santa Coloma) serà l’escenari que acollirà la presentació del musical ‘Todos a Belén’ interpretat pels nens del centre i alguns dels seus familiars.

 

Serà el proper 16 de desembre a les 18 hores. L’entrada és gratuïta.

 

El Centre Obert Moisès és un dels programes que desenvolupa El Far. És un servei diürn amb caràcter preventiu dirigit a nens i nenes entre 3 i 12 anys que es troben en situació de risc social. Es treballa en xarxa amb serveis socials, famílies i escoles per atendre’ls de manera integral.

 

CEC – 01/12/06 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats