FESTIVAL CERDANYOLA SOLIDÀRIA

   

Cerdanyola Solidària és el festival que l’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola va organitzar per segon any. L’objectiu és sensibilitzar i recaptar fons per a recolzar el treball missioner que s’està realitzant en altres indrets del món. Però, a més, aquestes activitats tenen un marcat èmfasi evangelístic doncs són una bona oportunitat de compartir el missatge de la Bíblia.

 

Cal destacar, en primer lloc, l’ampli ressò que aquest festival va tenir en els mitjans de comunicació de la ciutat; diverses publicacions de l’Ajuntament, revistes i diaris locals van informar-ne.

 

En aquesta ocasió es va comptar amb la participació del grup ITHEMBA, que va oferir concerts en quatre instituts de la ciutat, en el CAP de Canaletes i al Centre Penitenciari per a Joves de Trinitat. En total, més de 1000 persones van poder sentir, potser per primera vegada, el missatge d’esperança en Jesús.

 

És per això que el grup organitzador ja treballa preparant l’edició del 2007 i ens convida a tots des d’ara a participar.

 

CEC – 01/12/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats