REUNIÓ DE FEREDE A BARCELONA

 

El proper cap de setmana, coincidint amb els actes especials en motiu de la celebració del 25è aniversari del CEC i del 50è de la FEREDE a Barcelona, hi haurà un seguit de reunions especials convocades per la FEREDE i l’organització del 7º CONGRESO EVANGÉLICO.

 

En primer lloc, el divendres a la tarda FEREDE ha convocat una reunió de treball de la seva Comisión Permanente, mentre que el dissabte es reunirà la Comisión de Coordinación, formada per la Permanente, els consellers de la FEREDE i els representants dels diferents consells autonòmics.

 

A més, el dissabte al matí també es reunirà el Comité Organizador del 7º Congreso Evangélico per a continuar les seves sessions de treball.

 

CEC – 16/11/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats