RÈCORD DE VOLUNTARIS PER A LA MARATÓ

 

El proper 17 de desembre serem presents a la Marató de TV3. I aquest any ho farem amb el triple de voluntaris que en edicions anteriors. L’Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) ha estat la responsable de la coordinació de voluntaris de diferents esglésies de Catalunya que ajudaran en l’atenció telefònica, el guarda-roba, el servei d’àpats, el servei d’ordre, etc. Els voluntaris faran torns de 3 hores (entre les 12.00 i les 24.00 h.) al Palau Sant Jordi de Barcelona.

 

Televisió de Catalunya organitza aquesta tradicional marató solidària que recull fons per a la investigació mèdica. En aquesta edició, els fons que es recaptin es destinaran a projectes de recerca biomèdica sobre dolors d’origen divers.

 

Des de l’OVE volem agrair la participació de tothom i desitjar que aquesta jornada sigui una oportunitat de testimoniatge i solidaritat.

 

CEC – 16/11/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats