JORNADA “RELIGIÓ I MIGRACIÓ”

   

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya, que depèn de l’Àrea Social del CEC, i l’entitat Iniciatives Solidàries, membre de Diaconia Catalana,  van ser convidats a participar en la I Conferència organitzada per la Comissió de Migració i Nouvinguts del Grup de Treball Estable de Religions, el dimecres 14 de novembre, a Barcelona.

 

El programa va girar en torn al tema Religió i Migració: Opció o Deure?  desenvolupat en una interessant i documentada ponència a càrrec de Jaume Flaquer. A continuació van tenir lloc dues taules rodones, la primera de les quals es platejava des de la perspectiva de les entitats d’ajuda i els seus programes d’acolliment i la segona des de l’experiència de les comunitats religioses.

 

A la primera taula rodona hi va participar Guillem Correa, presentant els programes que l’entitat Iniciatives Solidàries desenvolupa en aquest àmbit. A la segona hi van participar Josep Lluís Suárez que va explicar el treball del CEC en l’àrea social, destacant en aquesta ocasió els objectius del Comitè Evangèlic per a la Immigració a Catalunya, i Rubèn Miyar que va exposar el treball d’acolliment que es realitza a l’Església Evangèlica Llibertat de Sant Boi del Llobregat.

 

CEC – 16/11/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats