III JORNADA D’IMMIGRACIÓ

 

El 28 d’octubre de 2006, el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya va realitzar la III Trobada per a pastors i líders –Jornada sobre Immigració-, a les dependències de l’església Aliança Cristiana i Missionera de Barcelona que gentilment va cedir el seu local.

 

El tema central de la Jornada, “Entenent altres cultures”, va ser exposat per Miguel Juez, Director del Comitè. El ponent va plantejar els paradigmes i referents vàlids per a les diverses cultures amb l’objectiu que, coneixent-los, pugui ser més efectiva la interrelació i la comunicació.

 

Posteriorment van intervenir representants de diferents cultures presents a Catalunya que formen part d’esglésies ètniques -filipina, iberoamericana i àrab-, els quals van explicar les característiques culturals més destacades.

 

L’acte va finalitzar amb un aperitiu.

 

 

CEC – 16/11/06 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats