CARLES PUJOL ES RECUPERA

 

Carles Pujol, metge psicoanalista i col·laborador habitual del programa ‘Néixer de Nou’, es recupera després del transplantament de moll de l’os a que va estar sotmès per tal de controlar el mieloma múltiple que pateix.

 

En una carta enviada pel seu fill Daniel, se’ns informa que el tractament està donant els resultats esperats i que si tot segueix el seu curs, en pocs dies en Carles podria tornar a casa per continuar la seva recuperació.

 

En la mateixa carta, la família dóna les gràcies per les pregàries dels germans i es refermen en la convicció de la protecció i cura de Déu enmig de totes les circumstàncies.

 

Des d’aquí volem afegir-nos a les pregàries per la total recuperació d’en Carles.

 

CEC – 16/11/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats