ARA ÉS L’HORA, PROTESTANTS >> Guillem Correa

 

El 25 de novembre a les 6 de la tarda el protestantisme de Catalunya té una cita històrica. Celebrem, recordem i agraïm a Déu els 25 anys del Consell Evangèlic de Catalunya i els 50 anys de la FEREDE.

 

Hi ha raons més que suficients per participar en un acte d’aquestes característiques. Mai a la vida, fins ara, han coincidit dues celebracions com aquestes i mai, fins ara, ens hem posat d’acord dues entitats tan representatives com aquestes per celebrar plegats l’esdeveniment.

 

Per què ho hem fet? Per què ho hem organitzat d’aquesta manera?

 

Moltes són les raons però voldria només remarcar-ne una:

Ara és l’hora de fer-nos visibles als nostres propis ulls i als ulls de la resta de la nostra societat. Ara és l’hora de mobilitzar-nos per una causa que no és altre que la del testimoniatge del nostre propi poble que porta paraula de vida i d’esperança en Jesús.

 

Podria explicar-ho amb més paraules, podria donar més arguments però crec que aquesta ha de ser una convocatòria no només pel programa, que dit sigui és d’una qualitat excel·lent, sinó pel testimoniatge.

 

Fer-nos visibles és una responsabilitats de tots i animar-nos i mobilitzar-nos per a fer-nos visibles un privilegi també de tots.

 

No passarem llista, no només perquè no caldrà sinó perquè no trobarem cap argument suficientment vàlid com per no ser-hi presents.

Ens retrobem el dia 25!

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats