RESPOSTA DELS PARTITS POLÍTICS

   

Com ja informàvem al darrer número d’Aportació Protestant, el Consell Evangèlic de Catalunya es va posar en contacte amb les principals forces polítiques participants en les recents eleccions al Parlament de Catalunya per a conèixer millor quin és el seu grau de compromís amb el Protestantisme català.

En concret, se’ls va demanar la seva opinió al voltant de tres qüestions: Què ha fet fins ara el seu partit en favor de la Comunitat Protestant? Quin és el seu compromís a favor de la Comunitat Protestant en el decurs de la pròxima legislatura? Quines seran les seves iniciatives a favor del desenvolupament de la Llibertat Religiosa a Catalunya en el decurs de la pròxima legislatura?

Aquestes són les respostes rebudes…

 

CEC – 03/11/06

 

Noticias relacionadas:

  • Qui són?   PRESENTEM ELS NOUS INTEGRANTS DEL SECRETARIAT DEL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNY ...

  • La llei al parlament   DIMECRES ES PRESENTA AL PARLAMENT DE CATALUNYA LA LLEI DE CENTRES D ...

  • Qui són?   PRESENTEM ELS INTEGRANTS DEL PLENARI DEL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA       ...

  • LA COMUNITAT PROTESTANT, EN FAVOR DE LA LLIBERTAT RELIGIOSA El 17 d'abril a la tarda un miss ...

  •   El 17 d’abril a la tarda un missioner alemany i dos treballadors turcs de l’editorial evan ...

Els comentaris estan tancats