PROGRAMA 1000 DE “NACER DE NOVO”

 

Demà 4 de novembre a les 18 hores hi haurà un acte especial al Palacio de Congresos y Exposiciones de Santiago de Compostela per a commemorar l’emissió del programa 1000 de ‘Nacer de Novo’, programa evangèlic que s’emet per la televisió galega.

 

A la celebració hi participaran Marcos Vidal, el Coro Gospel de Vigo i el grup Conexión, a més d’altres convidats especials i algunes sorpreses.

 

L’acte serà gravat íntegrament i s’emetrà en tres parts al llarg de la segona quinzena de novembre i primers de desembre.

 

En l’actualitat el programa s’emet per la radio i televisió de Galícia, Canal Satèlite Digital, Galícia TV, així com a diferents cadenes de cable i locals de tota Europa i Amèrica. Després de 1000 programes, ‘Nacer de Novo’ és el programa institucional més emès en tota la història de la televisió a Espanya i un dels més antics d’Europa.

 

CEC – 03/11/06 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats