I ARA… EL BARCELONA TEATRE MUSICAL

  

Les Drassanes, el Palau de la Música, el pavelló de la Vall d’Hebron, l’edifici Jaume I de la Universitat Pompeu Fabra, el Casal del Metge… aquests han estat els escenaris de diverses trobades del poble evangèlic al llarg dels darrers anys.   

   

Recordem amb nostàlgia l’Ara Jesucrist l’any 1986 on més de 35.000 persones van passar per les Drassanes barcelonines a escoltar el missatge de l’Evangeli. Deu anys més tard, el pavelló de la Vall d’Hebron era l’escenari de la segona edició d’aquest esdeveniment.  

   

El I i el II Congrés Protestant també aplegaren un bon nombre de germans i germanes amb el desig de reflexionar i debatre temes d’actualitat per a l’església protestant catalana.  

   

I tants d’altres moments que estan gravats a la memòria individual i col.lectiva d’aquells que formem la Comunitat Protestant a Catalunya.   

   

I ara, què?.. Doncs ara és moment per a trobar-nos al Barcelona Teatre Musical. Per primera vegada ens hem plantejat el repte d’omplir un espai com aquest, amb cabuda per a 2700 persones. Desitgem recollir el testimoni d’aquells que ens han precedit i convertir la jornada del 25 de novembre en un nou acte de testimoniatge i germanor del Poble Evangèlic a Catalunya.  

   

Per aquest motiu us convidem, des de la nostàlgia i la gratitud al Senyor, a celebrar amb nosaltres els 25 anys del CEC i els 50 de la Comisión de Defensa-FEREDE.   

   

Aquesta jornada tindrà un esperit festiu i de compromís. Per aquest motius hi haurà espai per a la lloança, els audiovisuals, les participacions, els testimonis… i la música, amb el Cor Gospel Barcelona, Francesca Patiño i Juan Ramón y Rocío.  

   

Recorda: el 25 de novembre a les 18 hores ens trobem al Barcelona Teatre Musical (Av. Guàrdia Urbana, s/n – Barcelona).  

   

   

CEC – 03/11/06  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats