GTER: JORNADA DE “RELIGIÓ I MIGRACIÓ”

 

El GTER (Grup de Treball Estable de Religions) està organitzant des de la seva Comissió de Migració i Nouvinguts una jornada de reflexió sota el títol ‘Religió i Migració: opció o deure?’. La trobada serà el proper 15 de novembre a les 16 hores a l’Auditori de la Fundació Joan Maragall (València, 244 1r. – Barcelona). Per assistir-hi cal confirmar l’assistència a la secretaria tècnica del GTER (93.487.24.73 o gter@grupdereligions.org)

 

Aquesta comissió és la responsable de la coordinació de les tasques comuns que les diferents religions realitzen entre immigrants i nouvinguts. Per aquest motiu, han convocat aquesta jornada per tal d’arribar a punts de trobada i conèixer el treball que realitzen diverses entitats vinculades a cadascuna de les religions presents a la comissió.

 

El CEC hi és present a través del Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya; un comitè que, a més, realitza al llarg de l’any tot un seguit d’activitats per tal de promoure la relació amb les esglésies no autòctones establertes a Catalunya i donar pautes pel treball amb els nouvinguts.

 

CEC – 03/11/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats