“AGUA VIVA” A SARAGOSSA

 

El Consejo Evangélico de Aragón (CEAR) ens informa de la creació d’una plataforma de treball que promocionarà la presència evangèlica a l’Expo 2008 que se celebrarà a la ciutat de Saragossa.

 

Del 14 de juny al 14 de setembre, Saragossa acollirà l’Exposició Internacional 2008 (Expo 2008) amb el lema ‘Agua y Desarrollo Sostenible’. Una celebració que convocarà prop de 6 milions de visitants a la ciutat.

 

Per aquest motiu, el CEAR s’ha posat a treball a fi d’aconseguir que el poble evangèlic també participi en aquest esdeveniment. Per fer-ho, han convocat a totes les ONG’s cristianes que treballen al voltant del lema de l’Expo a contactar amb ells, per veure la possibilitat de disposar d’un espai propi dins el recinte de l’Exposició.

 

A més, estan organitzant diverses activitats evangelístiques que es desenvoluparien en un espai proper a l’Expo. Per tant, sol·liciten la participació de voluntaris que desitgin compartir la seva fe i informació d’artistes disposats a participar en aquest esdeveniment.

 

Més informació, www.expo2008online.com

 

CEC – 03/11/06

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats