REUNIÓ DEL COMITÈ DE TREBALL

   

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) es va reunir el passat 11 d’octubre a les dependències del CEC per a planificar les activitats a realitzar en aquest darrer trimestre de l’any i marcar els objectius i pla de treball pel proper any.

 

El CEIC, coordinat pel germà Miguel Juez, està format per pastors i líders d’algunes de les esglésies ètniques establertes a Catalunya. El seu objectiu és que totes les esglésies evangèliques siguin llocs de trobada, d’acollida i d’integració, exemplificant què significa ser un en Crist. Al mateix temps, que entre les esglésies ètniques i les autòctones existeixin lligams ferms de comunicació i col·laboració.

 

En els propers mesos, el CEIC té previst un seguit d’activitats per tal d’assolir aquests objectius: una jornada sobre immigració, una excursió i el tradicional dinar de Nadal.

 

CEC – 19/10/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats