PROPERES ACTIVITATS DEL CEIC

 

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) continua treballant per a organitzar les activitats d’aquest darrer trimestre de l’any.

 

El 28 d’octubre està programada la III Trobada de Pastors i Líders – Jornada sobre Immigració. En aquesta trobada es tractarà el tema de la ‘cosmovisió’ i es dedicarà un temps a compartir testimonis i experiències. La trobada finalitzarà amb un dinar de germanor.

 

El 6 de desembre, està prevista una excursió a Tarragona per tal de conèixer una mica millor alguns dels indrets més característics de Catalunya. Aquesta sortida està pensada per als pastors i líders de les esglésies ètniques establertes a Catalunya.

 

Finalment, com ja és tradicional, l’any es clourà amb el dinar de Nadal que aplegarà, de ben segur, un bon grapat de germans i germanes. 

 

CEC – 19/10/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats