“ENCUENTRO POR LA LIBERTAD”

 

‘Vida y Libertad’, ONG cristiana que realitza els seus projectes en l’àmbit de la infància marginada, ens convida el proper 21 d’octubre a les 18 hores a un nou ‘Encuentro por la Libertad’. En aquesta trobada, de caràcter senzill, hi haurà reflexions, interpretacions musicals, audiovisuals i compromís solidari.

 

Al llarg de l’acte es presentarà el segon llibre de ‘La Niña de las Corbatas’ i es farà lliurament del premi ‘Dignitat’ a l’ ‘Alto Comisionado de Apoyo a las Víctimas del Terrorismo’. Aquest premi és una expressió de reconeixement a aquelles persones o entitats que destaquen per l’autenticitat i qualitat del seus valors i que reflecteixen una conducta presidida per la integritat, la coherència i la dignitat humana.

 

La trobada serà a la sala d’actes de l’Edifici Mutua General de Seguros (Entença, 323-335 – Barcelona).

 

 CEC – 19/10/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats