EN DEFENSA DE LA LLIBERTAT RELIGIOSA

 

Els serveis jurídics del CEC estan preparant un seguit d’al·legacions contra la normativa de l’Ajuntament de Badalona relativa a locals d’ús religiós o de culte.

 

Aquesta normativa estableix unes condicions molt restrictives per a l’obertura de nous llocs de culte, limitant l’aforament a 70 persones, establint una alçada mínima de 3,70m per als locals, etc.

 

Ja al mes de febrer el GTER (Grup de Treball Estable de Religions), a iniciativa del CEC, es reunia amb representants de l’Ajuntament de Badalona per a presentar la disconformitat amb alguns dels apartats de la normativa i oferint-se com a interlocutor entre l’Administració i les confessions religioses.

 

Arribats a aquest punt –un cop publicat l’avantprojecte inicial per l’Ajuntament de Badalona- s’ha cregut necessari presentar aquestes al·legacions per tal d’intentar resoldre aquesta situació de manera satisfactòria.

 

 CEC – 19/10/06 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats