CONTACTE AMB L’ESGLÉSIA DE FILADÈLFIA

  

Després de diverses gestions i contactes previs, la setmana passada va haver la primera trobada entre representants del Consell Evangèlic de Catalunya i els dirigents de les esglésies de Filadèlfia a Catalunya.

 

Així es materialitzava el desig, que des de fa molt temps es venia expressant per part dels membres del Consell Executiu del CEC, d’apropament als nostres germans i germanes de Filadèlfia, una comunitat de forta presència a Catalunya i altres indrets de l’Estat espanyol.

 

Per a aquest primer encontre, es va comptar amb la presència de representants de FEREDE que es van desplaçar des de Madrid per assistir a la trobada. En representació del CEC hi van estar presents alguns membres del Plenari. La representació de les esglésies de Filadèlfia estava presidida pel Secretari Executiu de la FACCA.

 

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor i la invitació per part del CEC i FEREDE a estar presents en la celebració del dia 25 de novembre al Barcelona Teatre Musical.

 

CEC – 19/10/06 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats