NOU LLIBRE DE MÁXIMO GARCÍA RUIZ

 

El Consejo Evangélico de Madrid presenta el darrer llibre de Máximo García Ruiz, ‘Libertad religiosa en España’. Un llibre que analitza el període que va del 1967 al 1992, centrant-se en el llarg camí recorregut des d’aquella primera Llei de Llibertat Religiosa (1967) en temps de la dictadura fins arribar als Acords de Cooperació amb l’Estat de 1992.

 

Al seu preàmbul, l’autor indica que es tracta, en bona mesura, d’un llibre de memòries. Un recull dels moments històrics que el mateix autor ha viscut en primera persona. Malgrat tot, senyala que ha seguit un mètode d’investigació rigorós a partir de documents històrics que confereixen a aquest treball un recolzament històric.

 

Aquest llibre veu la llum aprofitant la celebració del 50è aniversari de la Comisión de Defensa-FEREDE i és, sens dubte, un document històric que cal apreciar i conèixer.

 

CEC – 06/10/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats