III TROBADA DE PASTORS I LÍDERS

 

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) convida a tots els pastors i líders que treballen en l’àmbit de la immigració a la III Trobada de Pastors i Líders – Jornada sobre Immigració que se celebrarà el proper 28 d’octubre a les 11h. a l’Església Aliança Cristiana Missionera (Vilamarí, 11 – Barcelona).

 

La immigració és una realitat present a les nostre esglésies, que han estat lloc de recepció, trobada i acolliment de persones vingudes d’altres indrets. D’aquí sorgeix la necessitat de apartar un temps per a reflexionar sobre aquesta nova realitat a les nostres comunitats.

 

La jornada d’aquest any es dedicarà a parlar de la ‘cosmovisió’, és a dir, de la necessitat de conèixer la cultura i els costums dels nostres veïns, molts d’ells nascuts lluny de Catalunya.

 

La trobada finalitzarà amb un dinar de germanor, per la qual cosa és necessària la inscripció prèvia dels assistents a l’acte. Per fer-ho només cal trucar al telèfon del CEC (93 424 10 20, en horari d’oficina) o bé enviar un correu electrònic a cec@consellevangelic.cat

 

CEC – 06/10/06 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats