EL COR GOSPEL, EN DIRECTE EL 25 DE NOVEMBRE

 

El proper 25 de Novembre a les 18 hores celebrarem el 25è aniversari del CEC i el 50è de la FEREDE. Serà una nova oportunitat d’escoltar el Cor Gospel Barcelona en directe, doncs ells són uns dels convidats a participar en aquesta celebració.

 

A més d’altres elements -com ara els audiovisuals, el mim, els testimonis, etc- la música tindrà un paper rellevant en aquesta celebració que esperem aplegui un gran nombre de germans i germanes de totes les esglésies evangèliques de casa nostra.

 

El lloc de la celebració serà el Barcelona Teatre Musical (Av. Guàrdia Urbana, s/n – Barcelona). L’entrada és gratuïta i només cal passar a retirar les invitacions per les taquilles del Teatre una hora abans. No hi falteu!

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats