CONCERT AL CENTRE PENITENCIARI DE TRINITAT

 

Coincidint amb la celebració de la Festa Major de la ciutat de Barcelona, el passat 25 de setembre es va organitzar un concert al Centre Penitenciari de Joves (Trinitat).

 

Coordinat per l’Agent Pastoral Lídia Tudela, el concert va comptar amb la participació de +QVOZ i Saray Dánez. Va ser una tarda on, en un context festiu i de celebració, es va poder compartir el missatge de l’Evangeli amb els interns d’aquest centre.

 

Sorgit l’any 1995, el Ministeri Evangèlic a Presons és el responsable de la coordinació del treball que una seixantena d’Agents Pastorals realitzen setmanalment a 9 centres penitenciaris catalans. Aquests voluntaris tenen trobades amb els interns interessats i els atenen en les seves necessitats i inquietuds espirituals.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats