VIII ENCUENTRO MENONITA ESPAÑOL

Amb el lema ‘Ser sanados para sanar un mundo enfermo’, se celebrarà la VIII Trobada de les esglésies menonites a Espanya. Màlaga és el lloc escollit per a aquesta trobada que comença el 12 d’octubre i finalitza el dia 15.

 

El programa de la trobada s’ha plantejat com un temps de reflexió, pregària, renovació i relació amb els germans. Estan previstos un seguit de tallers que tractaran diferents temàtiques: ‘Aprendre del conflicte per viure millor a l’església: el paper de la mediació’, ‘ Creació, gestió i utilitat d’una ONG’, ‘Redacció d’articles i edificar escrivint’, ‘Procés de presa de decisions’, ‘Ministeri evangèlic a presons’ i ‘Evangelitzar avui’.

 

Més informació, www.menonitas.org/eme8/emeviii.htm#1

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats