PARLEM AMB…LLORENÇ GONZÁLEZ

Llorenç González és el president de la Comissió del 25è aniversari del CEC. Aquesta comissió és la responsable de la organització i coordinació de totes les activitats relacionades amb la celebració dels 25 anys del CEC.

 

Per aquest motiu, hem parlat amb ell per conèixer més dades sobre l’activitat del proper 25 de novembre.

 

En primer lloc, ens agradaria saber quins són els objectius de la celebració:

- Hi ha cinc objectius generals que ens hem marcat per a tot aquest any. El primer, agrair a Déu aquests anys en els que hem estat col·laboradors de la seva Obra. Després, fer visible la unitat del protestantisme. També volíem desenvolupar un èmfasi informatiu del CEC a les esglésies per tal de fer-lo més present a les nostres comunitats locals. En quart lloc, desitjàvem compartir els projectes futurs. I en darrer lloc, oferir, de diverses maneres i en diferents contexts, un testimoni de la nostra fe.

 

A qui va dirigida l’activitat? Qui es pot sentir convidat?

- El cert és que desitgem tenir una activitat de TOT el poble evangèlic en general. Ha de ser un temps per poder estar junts i fer visible la nostra unitat.

 

Quin serà el format de la celebració?

- L’activitat pretén assolir els objectius establerts per a aquest any. Per això, l’acte tindrà diversos elements, com ara música, audiovisuals, temps de reflexió…

 

Comenta’ns alguna cosa sobre el contingut i els participants.

- Com ja deia, el 25 de novembre tindrem diverses participacions. En la part musical comptem, entre altres, amb el Cor Gospel Barcelona i la Francesca Patiño. Tindrem la participació d’un mim que farà més visual alguns elements del contingut del programa. Hi haurà, també, uns moments de reflexió. El CEC i la FEREDE presentaran de manera audiovisual la seva història i ministeri. A més, hi haurà un seguit de plafons informatius que ens parlaran del treball de les entitats i esglésies catalanes.

 

Què penses que pot significar un acte com aquest, en clau de futur?

- Poder, junts, agrair la Obra que Déu està fent. Ser conscients de que, entre tots, estem desenvolupant una tasca significativa en l’extensió del Regne i que, junts, sumant les nostres diversitats, podem animar-nos i desenvolupar projectes per a la Glòria de Déu.

 

CEC – 22/09/06

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats