III JORNADA SOBRE IMMIGRACIÓ

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) està organitzant la III Jornada sobre Immigració per a pastors i líders. El lema proposat per a la trobada d’aquest any és: ‘Entenent les altres cultures’.

 

Al llarg de la jornada s’analitzaran els diversos paradigmes culturals en què es troben les esglésies immigrants a Catalunya i les problemàtiques que se’n deriven. També hi haurà temps per compartir experiències, aprendre més sobre el concepte de cosmovisió i, en definitiva, arribar a propostes que afavoreixin l’enteniment, comunicació i identificació en la proclamació de l’Evangeli.

 

El CEIC té l’objectiu de crear llaços fraternals amb les diferents esglésies ètniques presents a Catalunya. Ho fa des de la perspectiva de la unitat i per aquest motiu possibilita espais comuns de trobada i reflexió per arribar a conclusions que permetin aconseguir fites concretes de forma conjunta.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats