40 ANIVERSARI DE L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA DE JAUME ROIG

Aquest any se celebra el 40è aniversari de l’Església Evangèlica del passatge Jaume Roig. Per aquest motiu, al llarg dels propers mesos se celebraran un seguit d’activitats especials commemoratives d’aquest fet.

 

La primera d’elles serà el proper 3 d’octubre a les 17 h. Es tracta d’una conferència a càrrec d’Ester Rodríguez amb el títol de ‘Si creus veuràs la glòria de Déu’. Hi haurà, a més, la participació del grup HALLEL i un temps de pregària.

 

En el decurs de l’acte es presentarà el basar DORCAS que estarà destinat a la Residència Infantil Emmanuel.

 

Aquesta activitat està organitzada pel grup de dones de l’Església, les quals prepararan un berenar especial per donar un final ‘dolç’ a la celebració.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats